Check the settings نکاتی در رابطه با خرید کفش مناسب

نکاتی در رابطه با خرید کفش مناسب

نوشته شده توسط Super User on . Posted in بلاگ

shoes drshoel کفش طبی دکترشول

هر فرد عادی در سرتاسر زندگی خود هزاران مایل پیاده روی می کند. 

این چند هزار مایل معمولا با کفش های غیر راحت و نامناسب با شکل و اندازه پا پیموده می شود و در مدت زمان اندکی مشکلات بسیاری  ایجاد میکند .

 در اکثر موارد مردم متوجه نیستند که بخش عمده ای از مشکلات پیش آمده بسادگی و با انتخاب کفش های مناسب برطرف می شود.

 

-- وقتی قصد خرید کفش دارید سعی کنید کفشی را انتخاب کنید که برای پای شما تنگ نباشد و هیچ کدام از انگشت های شما به سمت انگشت دیگر متمایل نشده باشد.

-- از فروشنده بخواهید طول و عرض هر دوی پای شما را به طور دقیق اندازه گیری کند تا کفش مناسب با پای خود را راحت تر انتخاب کنید.اینکه گفته می شود پا به مرور درون کفش جا باز می کند، واقعیت ندارد. به مرور زمان ممکن است برای اینکه پا درون کفش راحت باشد به ان فشار وارد می کند. اما این روند با درد شدید و آسیب جدی همراه است.

کفش طبی دکترشول صنایع پزشکی باهر طب

* معمولا باز شدن یا بزرگ شدن در اثر فشار پا به کفش اتفاق می افتد .این بزرگ شدن معمولا به اندازه یک پنجم سایز و معمولا در کفش های چرمی صورت می گیرد.

-کفش مورد نظر را از نظر نحوه ساخت و ساختار آن بررسی کنید.کفش باید در ناحیه پنجه پا انعطاف پذیر و قابل خم شدن باشد نه در ناحیه ساق پا. کفش هایی دارای ساق محکم در حین راه رفتن از پا حمایت می کنند. کفشی که می خواهید بخرید باید دارای پشتی سفت و محکم باشد و به راحتی خم نشود.

-- پنجه پای کفش مورد نظر باید کاملا راحت و مناسب باشد. البته علاوه بر شکل آن، عمق آن نیز مهم است. کفش های دارای پنجه عمیق تر فضای بیشتری داشته و مانع از بروز بونیون و انگشت چکشی می شوند. بهترین و راحت ترین کفش، کفشی است که پنجه پای مربعی شکل دارند. اگر نمی توانید از کفش های مربعی استفاده کنید، بهتر است به جای کفش های نوک تیز از کفش هایی که ناحیه جلوی آنها گرد است استفاده کنید.

کفش طبی دکترشول صنایع پزشکی باهر طب

-- کفش هایی که دارای بند، سگک یا سایر مکانیسم ها مرتبط هستند، بهتر می توانند از قوس پا محافظت کنند.

-اگر کفی داخل کفش شما طبی و متناسب با استخوان بندی کفش پای شماست است که چه بهتر ولی در غیر اینصورت کفش هایی که دارای کفی های موقتی باشند بسیار ایده آل هستند، زیرا می توان در صورت نیاز از کفی های ارتوپدی یا نرم استفاده کرد.

-- کفش هایی که در ناحیه بالایی کفش دارای زبانه نیستند راحت تر هستند. امکان اضافه کردن کفی کمکی یا کفی ارتوپدی به کفش های زبانه دار وجود ندارد.

-کفش های بسیار تنگ، بزرگ و یا کفش های فاقد اجزای حمایت از پا باعث وارد آمدن استرس ناخواسته ای به پا، مچ پا، ساق پا، مفصل ران و ستون فقرات می شوند. این فشار مداوم منجر به بروز درد و آسیب های جدی می شود که به تبع آن شاهد محدود شدن فعالیت و یا عدم فعالیت در حوزه های کار، ورزش و سایر سرگرمی ها خواهیم بود.

به گزارش مطالعه ملی مراقبت های پزشکی سیار (NAMCS) در سال 2009 نزدیک به 7 میلیون آمریکایی به دلیل ناراحتی های مربوط به پا و انگشت های پا به پزشک مراجعه کرده اند.

خوشبختانه می توان با پوشیدن کفش های طبی مناسب ، وضعیت بدنی و سبک زندگی  فردی را بهبود بخشیده و از  از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری کرد.

 

 

مقاله از: American Orthopaedic Association

ترجمه و تهیه : واحد تحقیق و مطالعات دکترشول

 

Tags: کفش طبی کفی طبی مراقبت از پا کفش طبی دکترشول کاهش وزن کفش دیابتی کفش نرم و راحت دیسک کمر پاهای دیابتی قوس کف پا کف پای صاف زانو درد زانو درد و علت های آن کفش طبی برای زانو درد زانو بند برای زانو درد کفش تنگ بونیون یا قوز شست پا میخچه انگشت چکشی پا پای دیابتی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید