قوس کف پای شما نرمال است؟
ساختار و شکل پیچیده استخوان ها ، عضلات ، رباط ها و تاندون های موجود
در پای شما ، قوس هایی را در کنار و در طول هم به وجود می آورند . این قوس های انعطاف پذیر و قابل ارتجاع در حین راه رفتن به توزیع وزن بدن شما به طور مساوی در تمام قسمت های پا کمک می کنند . قوس کف پا نقش مهمی در چگونگی وفق یافتن شما با انواع سطوحی دارد که روی آنها راه می روید .
کفش هایی را بپوشید که با نوع قوس کف پای شما سازگار باشند .
به طور عمومی ، پای شما در یکی از این سه طبقه بندی قرار دارد :
• قوس طبیعی کف پا . کف پای شما نه صاف است و نه قوس زیادی دارد .
به دنبال کفش هایی با لژ محکم ، در حد لزوم تخت و یا با پاشنه کوتاه باشید.پد های قسمت قوس و یا طراحی –قالبی- همان قسمت باید قوس کف پای شما را پوشش دهد .
• قوس کم کف پا یا کف پای صاف . قوس کم کف پا یا کف پای صاف می تواند باعث فشار روی عضلات و مشکلات مفصلی در برخی افراد شود ،
پس از مشاوره با یک متخصص پا ،کفی مناسب برای کفش خود و یا کفش مناسب طبی انتخاب کنید.
• قوس زیاد کف پا . قوس زیاد کف پا می تواند باعث کشیدگی شدید روی مفصل و عضلات شود ، چون در این صورت پای شما نمی تواند ضربات را به خوبی جذب کند به ویژه اگر شما فعالیت های پرشی و حرکتی زیادی انجام می دهید .
از پد های چند لایه برای پر کردن ارتفاع بین قوس و کف کفش استفاده کرده و حتما قبل از این کار با یک متخصص مشورت کنید.
در مورد نوع کف پای خود مطمئن نیستید ؟
پای خود را در آب فرو کنید و روی یک مقوا قدم بگذارید . ردپای خود را بررسی کنید . اگر می توانید قسمت بیشتری از ردپای خود را ببینید ، احتمالا دارای قوس کف پا کمی هستید . اگر قسمت کمی از ردپای خود را می بینید به احتمال زیاد قوس کف پا زیادی دارید .
از تصویر زیر به عنوان راهنما استفاده کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تحقیق و ترجمه:واحد تحقیق و مطالعات دکترشول
منبع:webmed
Tags: کفش طبی کفی طبی مراقبت از پا کفش طبی دکترشول کاهش وزن کفش دیابتی کفش نرم و راحت دیسک کمر پاهای دیابتی قوس کف پا کف پای صاف زانو درد زانو درد و علت های آن کفش طبی برای زانو درد زانو بند برای زانو درد کفش تنگ بونیون یا قوز شست پا میخچه انگشت چکشی پا پای دیابتی